Apie mus

Nestandartiniai baldai – Jūsų poreikiams

Patogus ir apgalvotas interjeras – tai ko siekiama tiek namuose, tiek biure. Mūsų darbai – Jūsų lūkesčių ir poreikių išraiška.

Nuo vizijos – iki baldo

Susikurti trokštamą namų ar biuro interjerą nebus sunku, jei tiksliai žinosite, ko pageidaujate. Jeigu Jūsų galvoje ši vizija dar negimė, – nė bėda! Mes sukursime ją atidžiai išklausę Jūsų lūkesčius.

Mūsų asortimente – patys  įvairiausi nestandartiniai baldai: spintos stumdomomis durimis, virtuvės baldai, biuro baldai ar jaunuolio baldai. Šiuos baldus visada reikėtų rinktis ypač dėmesingai, nes jie privalo būti ne tik funkcionalūs ir patvarūs, bet ir patikti jaunajam kambario šeimininkui. Visais atvejais padėsime surasti praktiškiausią sprendimą.

Geriausias kainos ir kokybės santykis

Daugiau kaip 20 metų patirtis baldų gamybos rinkoje suteikia galimybę Jums garantuoti ne tik aukščiausią baldų kokybę, bet ir naujausią dizainą ar kainų konkurencingumą, nes darbas be tarpininkų Jums leidžia pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį.

Produkcijoje naudojamos medžiagos – baldų ilgaamžiškumo garantas: laminuota medžio drožlių plokštė, dažytas MDF (vidutinio tankio medienos plaušų plokštė), stumdomų durų aliuminio sistemos, stalviršiai, furnitūra, importuojami tik iš patikimų tiekėjų Vokietijoje, Austrijoje, Lenkijoje, Latvijoje ir t.t..

Ilgaamžiškumo garantas

Optimaliausias pasirinkimas tiek finansiniu, tiek estetiniu požiūriu gali būti pasiūlytas ne tik telefoninio pokalbio metu – klientui pageidaujant atvykstama į vietą, konsultuojama, projektuojama, gaminama ir pasirūpinama baldų pristatymu bei jų  sumontavimu. Visos konsultacijos dėl baldų gamybos – mūsų sąskaita.

Susisiekite ir padėsime įgyvendinti Jūsų originalias idėjas maždaug per 20 dienų. Visais gamybos atvejais suteikiama garantija.